Skovlegeplads med eventyr

Eventyrligt godt sted for familier med børn op til 12-14 års alderen. Mens forældre dækker op til picnic, griller eller laver snobrød og bål, så er der fri leg for børn i gynger og klatreredskaber med edderkoppespind, pyramider og ruser. I Eventyrskoven kan man se figurer af Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Den lille havfrue og mange andre historier, der fantasifuldt er skåret ud i egetræ af Julius Urbanavicius fra Litauen. Han har brugt mange sommerferier sammen med sin kone på Fanø. Skovlegepladsen har også et lille fortælle-hjørne, hvor børn eller forældre kan starte med "Der var en gang..." og slutte med: "De levede lykkeligt til deres dages ende".

Super for forældre er det også, at der ingen trafik er i nærheden. Skovlegepladsen ligger vitterligt i Fanø Plantage på grænsen til hede og ikke langt fra stranden. Kun en smal betonvej - Mågekolonivej - bygget af tyskerne under 2. verdenskrig ender ved Skovlegepladsen. Men man kan også cykle gennem skoven ad Tolvteskiftevej til skovlegepladsen, hvor der er cykelparkering ved stien.

Skovlegepladsen er under alle omstændigheder et besøg værd - for børn og voksne!

Skovlegeplads
Skovlegeplads
Skovlegeplads
Skovlegeplads
Skovlegeplads
Skovlegeplads
Skovlegeplads
Skovlegeplads
Hvis du allerede har været der, kan du bedømme din oplevelse!
Bedømmelse
2

Meddelelse om databeskyttelse

Dette websted bruger eksterne komponenter, som kan bruges til at indsamle data om din adfærd. Oplysninger om databeskyttelse

Nødvendige cookies er altid indlæst