Givskud Zoo

Oplev en dag i dyreriget! GIVSKUD ZOO ligger kun ca. 1 times kørsel fra Esbjerg. Tag din familie med på en safari i egen bil eller foretrækker du at tage med safaribussen for at komme tæt på dyrene. Kør gennem den afrikanske savanne, hvor giraffer og zebraer løber tæt på og tværs over vejen.

Oplev følelsen af gåsehud i det farlige territorium for løver, hvor de store katte kommer helt tæt på din bil. Løveparken i  GIVSKUD ZOO, som er det største i Danmark, giver dig garanti for at du kan mange af de majestætiske dyr helt tæt på.

GIVSKUD ZOO viser også den største dinosaurudstilling nogensinde i Danmark. Se mere end 50 dinosaurer i naturlig størrelse – fra den allerstørste planteæder på omkring 80 tons til den dødsensfarlige kødæder, Tyrannosaurus rex.

GIVSKUD ZOO er sammen med otte andre seværdigheder kåret som favorit-attraktion. GIVSKUD ZOO vandt i 2017 i kategorien bedste zoo og dyrepark.

Sveriges støre rejsesite barnsemester.se kårer hvert år de bedste attraktioner i Norden. GIVSKUD ZOO er i 2018 kåret som Nordens Bedste Dyrepark..

Yderligere informationen finder du på https://www.givskudzoo.dk

Givskud Zoo
Givskud Zoo
Hvis du allerede har været der, kan du bedømme din oplevelse!
Bedømmelse
0

Meddelelse om databeskyttelse

Dette websted bruger eksterne komponenter, som kan bruges til at indsamle data om din adfærd. Oplysninger om databeskyttelse

Nødvendige cookies er altid indlæst