Udmærkelser/Medlemsskaber

Høj kvalitetsvurdering

DK-CAMP

Feldberg Familie Camping er den eneste campingplads på Fanø, som er medlem af DK-CAMP. DK-CAMP er en sammenslutning af mere end 250 danske kvalitetscampingpladser - alle beliggende i naturskønne områder.

ADAC

I 2019 har Feldberg Familie Camping af den tyske organisation ADAC fået tildelt 3 ud af 5 stjerner.

Tidligere - i 2009, 2010, 2011 og 2012 - har vi som én ud af kun 31 danske campingpladser- og som den eneste campingplads på Fanø - af den tyske organisation ADAC modtaget en prestigefyldt anerkendelse. Udmærkelsen blev givet ud fra en høj standard i sanitetsbygninger såvel som udformning og pleje af enhedspladser og campingpladsområdet generelt.

ADAC hjælper sine 17,4 millioner medlemmer med søgningen efter de bedste feriesteder ved hjælp af yderst grundige og nøjagtige tests, kritiske vurderinger og konkrete anbefalinger.

Til ADAC's mest begærede anbefalinger hører ADAC's campingpladsudmærkelse. Med dette kvalitetsstempel giver ADAC Camping-Caravaning-Führer især udmærkelser for en høj standard for det sanitære udstyr samt for udformning og vedligeholdelse af henstillingspladser og campingpladsområde.

I år 2012 har knap 600 campingpladser i hele Europa opnået dette eksklusive prædik. Efter 2012 anvender ADAC ikke længere denne udmærkelse, men i stedet et antal stjerner.

CAMPINGRÅDET

Campingrådet i Danmark lukkede ultimo 2017. Campingrådet stod for kvalitetsvurderingen af de danske campingpladser, som var medlem af Campingrådet. Feldberg Familie Camping havde indtil Campingrådets lukning ultimo 2017 den højeste kvalitetsvurdering på Fanø.

Susan Feldberg Gudsø und Brian Gudsø
Susan Feldberg Gudsø und Brian Gudsø
Feldberg Familie Camping blev anbefalet af ADAC

Ingen indhold i øjeblikket

Meddelelse om databeskyttelse

Dette websted bruger eksterne komponenter, som kan bruges til at indsamle data om din adfærd. Oplysninger om databeskyttelse

Nødvendige cookies er altid indlæst