Historien om Feldberg Familie Camping

Feldberg Familie Camping i Rindby på Fanø blev i 1975 grundlagt af Tove og Mogens Feldberg.

Campingpladsen var oprindelig et mindre landbrug. I 1970 var Tove og Mogens Feldberg også medstiftere af nabocampingpladsen den tidligere "Roland Camping", som i en årrække var selvstændigt drevet af andre indehavere.

I 1993 overtog datteren Susan Feldberg Gudsø og svigersønnen Brian Gudsø campingpladsen Feldberg Familie Camping fra Susans forældre Tove og Mogens Feldberg. Pr. 1. januar 2004 købte og overtog vi den daværende Roland Camping, så pladsen derved blev ført tilbage til familien Feldberg.

Med overtagelsen blev Feldberg Familie Camping og Roland Camping arealmæssigt lagt sammen og campingpladsen på 7 ha drives i dag som én campingplads under fælles navn ”Feldberg Familie Camping”, som er Fanøs største med godkendelse til 350 enheder.

Feldberg Familie Camping er centralt beliggende mellem Nordby, Rindby Strand samt Vesterhavet. Campingpladsen fremstår i dag moderne og velfungerende med en hyggelig og meget familiær atmosfære. Vi har mange trofaste stamgæster, som siden pladsens begyndelse hvert år har holdt ferie på campingpladsen.

Hjertelig velkommen
Susan Feldberg Gudsø og Brian Gudsø
Feldberg Familie Camping

Campingpladsen Feldberg Familie Camping på Vadehavsøen Fanø
Campingpladsen Feldberg Familie Camping på Vadehavsøen Fanø

Galleri

Meddelelse om databeskyttelse

Dette websted bruger eksterne komponenter, som kan bruges til at indsamle data om din adfærd. Oplysninger om databeskyttelse

Nødvendige cookies er altid indlæst