Persondatapolitik og cookies

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

Feldberg Familie Camping
Kirkevejen 3-5, Rindby
6720 Fanø
Tlf. +45 75 16 36 80
CVR-nr. 20 60 57 82

familie@feldbergcamping.dk

Cookie politik

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din computer for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies anvendes bl.a. til at udarbejde statistik over din anvendelse af websitet og for at gøre vores tilbud mere brugervenlig, effektiv og sikker.

De fleste af os anvendte cookies er såkaldte ”Session cookies”. Disse cookies bliver automatisk slettet efter dit sidste besøg på vores website.

Andre cookies forbliver gemt på din computer/tablet/smartphone indtil du sletter dem. Disse cookies gør det muligt at genkende din browser, når du næste gang besøger vores website.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies. Cookies er en passiv fil og kan ikke indeholdes virus.

Cookies anvendes af stort set alle websites og kan være nødvendige for at levere en service på websitet.

Cookies på www.feldbergfamiliecamping.dk

Feldberg Familie Camping bruger cookies på www.feldbergfamiliecamping.dk for at forbedre din brugeroplevelse af websitet samt at undersøge, hvorledes websitet anvendes. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Vi bruger følgende cookies på www.feldbergfamiliecamping.dk:
Google Adwords
Google Analytics
Google Maps
Google Web Fonts

Google Adwords – søgemaskineopdatering

Cookies fra Google Adwords giver mulighed for at følge effekten af annoncer, der vises på Google, Yahoo m.v. ved søgninger. Disse annoncer skal være så relevante som muligt og ved hjælp af cookies kan man se om brugeren har fundet den ønskede side, information eller vare.

Cookies medvirker også til at tilpasse søgninger over en periode, så brugeren får optimeret sine søgninger.

Adwords cookies lagres i 30 dage.

Google Analytics

Websitet www.feldbergfamiliecamping.dk anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet, herunder hvilke sider og informationer, brugerne anvender mest på websitet. Analyse resultaterne anvender vi til løbende at forbedre websitets brugervenlighed.

Sociale medier

Vores website har indhold fra sociale medier som f.eks. YouTube, Facebook og Instagram. Disse sociale medier kan efterlade cookies, som vi ikke har direkte indflydelse på, såkaldte tredjepartscookies. Cookies fra følgende tredjepartstjeneste kan efterlade cookies på din computer. Ved at følge nedennævnte links kan du læse, hvordan disse sociale medier anvender cookies:
YouTube (Googles Privatlivspolitik)
Google Maps (Servicevilkår for Google Maps)
Facebook (Facebooks Politik for brug af data)
Instagram (Instagrams Datapolitik)

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Information om cookies

I Danmark skal alle websites indeholde information om, hvilke cookies, der afsættes i brugerens browser. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr.
Link til bekendtgørelse
Link til vejledning

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan sletter du cookies

Når du besøger www.feldbergfamiliecamping.dk accepterer du cookies. Du kan fjerne cookies på denne side:  http://fdih.dk/cookies/slet-dine-cookies. Du kan også vælge at fjerne cookies på din browser under internetindstillinger.

Persondatapolitik

Ved besøg på vores website registrerer Feldberg Familie Camping kun persondata i det omfang, du selv har givet os disse oplysninger, f.eks i f.m. booking, registrering, kommentarer eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Personoplysninger bruges til at genneføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse hermed. Oplysningerne registreres også med det formål at kunne yde vores kunder og andre, der er interesseret i Feldberg Familie Camping, den bedst mulige service.

Pesonoplysninger afgives eller sælges aldrig til tredjepart, medmindre du forudgående har meddelt os dit tilsagn hertil. 

Kontaktoplysninger der registreres af os

Vi registrerer navn, adresse, postnr. og by, telefonnummer og e-mail adresse.
Oplysningerne anvendes til at kunne sende nyhedsbreve til personer, som har tilmeldt sig modtagelse af nyhedsbreve.

På vores website er der mulighed for at anføre kommentarer. Disse kommentarer og de dermed forbundne data (f.eks. IP-adresse) bliver gemt og bliver på vores website, indtil det kommenterede indhold bliver fuldstændig slettet eller hvis der er retslige bevæggrunde herfor.

Når du udfylder kontaktformular og/eller booking på websitet bliver dine oplysninger inklusive de oplyste kontaktdata gemt til bearbejdning af din henvendelse. Disse data bliver ikke uden dit tilsagn videreformidlet.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine ooplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de registrerede persondata på computere der er beskyttet mod uautoriseret adgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at vores
registrerede brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

De registrerede persondata opbevarer vi så længe, at det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for vores besøgende på vores website www.feldbergfamiliecamping.dk  Har du selv tilmeldt dig med dine personlige oplysninger med henblik på at modtage nyheder og information fra Feldberg Familie Camping samt kommentarer på websitet opbevarer vi dine data, indtil du igen selv beder om at blive slettet fra vores database.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores persondatapolitik kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende politik for behandling af persondata. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

Du har til enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, vi har registreret, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan i henhold til Persondataloven til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Feldberg Familie Camping, skal du rette henvendelse til familie@feldbergcamping.dk eller telefon 75 16 36 80.

Tredjepartsindhold, websites, tjenester m.v.

Vores website www.feldbergfamiliecamping.dk kan vise eller indeholde eller tilgængeliggør indhold fra flere kilder, herunder andre brugere og tredjeparter. Vi påtager os intet ansvar og hæfter ikke for sådant indhold fra andre brugere og/eller tredjeparter.
På websitet er der links til andre websites og tjenester, som vi ikke kontrollerer. Vi er ikke ansvarlige for disse websites eller tjenester eller dine eventuelle interaktioner med tredjeparter gennem sådanne websites eller tjenester. Din brug sker efter eget valg og kan være underlagt særskilte vilkår og betingelser.

Klagemulighed

Er du utilfreds med dit ophold, som du har købt, kan du læse om dine klagemuligheder her.

Hvis du er utilfreds med din ferie, skal du rette henvendelse til os. Kan der ikke findes en løsning kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk (http://www.forbrug.dk).

BORGERE MED BOPÆL I ANDET EU LAND END DANMARK

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af klage. Det er specielt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.  Klage indgives her via ec.europa.eu/odr (http://www.ec.europa.eu/odr.). Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse familie@feldbergcamping.dk (mailto:familie@feldbergfamiliecamping.dk).

Forbehold

Alle domænenavne, varemærker, ophavsrettigheder, patenter og andre intellektuelle rettigheder, der bruges eller vises på websitet ejes af os og vores licensgivere.

Diesen Beitrag Teilen 

Denne hjemmeside anvender cookies. Vi anvender cookies for at sikre dig den bedste personlige oplevelse på vores hjemmeside. Ved brug af hjemmesiden accepterer du vores anvendelse af cookies. Persondatapolitik